Klant

Wij zijn ook elke dag klant, bijvoorbeeld van de bakker, de autogarage of van de kapper. Als klant hebben we de wens om maximale waarde te ontvangen. Bij grote voorkeur zonder dat we er om vragen, gewoon er op vertrouwen, vanzelfsprekend! Logisch, we willen graag waar voor ons geld.

Maar hoe kun je de geleverde waarde beoordelen van zaken waar je zelf niet mee bekend bent?
Laat staan dat je weet waar je om kunt vragen. Dit geldt zeker bij bouwprojecten, die tal van aspecten kennen die je vaak niet kunt overzien. Bestemmingsplannen, vergunningen, wet- en regelgeving, bouwbesluit, veiligheidseisen, milieu eisen, anterieure overeenkomsten, eisen bevoegd gezag, NUTS voorzieningen, inrichting openbare ruimte, welstand, ontwerp van het gebouw, de installaties, de vaste inrichting en de terreininrichting. En natuurlijk het coördineren en realiseren van jouw bouwproject, ingepast in de omgeving.

Bouw●Novum heeft antwoord op al jouw vragen en die van alle betrokkenen. En dan met name een antwoord op vragen die je niet hebt gesteld. Bouw•Novum gaat jou volledig ontzorgen, letterlijk van A tot Z. We beginnen met niets en overhandigen de sleutel op de dag dat je jouw bouwproject in gebruik neemt. Klaar voor het gestelde doel, en dat binnen de gewenste kwaliteit, binnen afgesproken tijd en niet als laatste binnen de financiële taakstelling die we zijn overeengekomen. Bouw•Novum geeft keiharde garanties en is ook na in gebruik name nog jaren lang jouw partner voor efficiënt onderhoud van jou bouwproject.

Wij vragen om vertrouwen, je mag het uit handen geven, omdat wij het borgen.
Wat jij ons geeft krijgt je terug!
Wij zorgen voor een optimale waarde voor jouw als klant!