Proces

Het bouwproces bestaat uit tal van processen die elkaar overlappen en een dwingende volgorde kennen. Bouw●Novum beheerst deze samenhang van processen en regisseert deze tot een totaal en integraal proces; het Bouw●Novum-proces.

Uniform Algemene Voorwaarden – Geïntegreerde Contracten (UAV-GC) stellen voorwaarden aan deze processen, de uiteindelijke oplevering en de kwaliteitsborging van het bouwproject.

(Button naar UAV GC)

Deze voorwaarden zijn onafhankelijk samengesteld en worden onder meer door overheden gebruikt voor een juiste balans in rechten en plichten tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Hiermee weet jij je verzekert van onafhankelijk opgestelde voorwaarden waar je te allen tijde een beroep op kan doen.

Specifiek voor jouw specialistische bouwplannen stellen wij de benodigde partijen samen, geselecteerd op deskundigheid en bewezen prestaties. Bouw●Novum garandeert en staat schriftelijk borg voor al deze partijen.

Uitermate belangrijk is dat Bouw●novum niet slechts ontwerpt of optreed als bouwmanager die traditioneel geen risico’s draagt, of slechts in heel geringe mate. Risico’s die worden doorgeschoven naar de opdrachtgever. Ook voorkomt één opdrachtnemer onnodige managementlagen.
Bouw●Novum draagt alle risico’s van begin tot eind, is regisseur, bouwmanager, ontwerpt, adviseert, bouwt en installeert. Als één geheel en als een allesomvattende eindverantwoordelijke.

Een uniek bouwproces.

Wij komen graag met jou in contact om je de voordelen van ons proces compleet duidelijk te maken!